Είμαι ο Μπάμπης Παγώνης και είμαι ραδιοφωνικός παραγωγός στον Λάμψη 92,9 από το Μάρτιο του 2015. Είμαι από το Βόλο και αποφάσισα να γίνω ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ (ευχαριστώ, ευχαριστώ!) γι αυτό και τα πρωινά θα με βρείτε στην σχολή μου, καθώς είμαι τελειόφοιτος στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ως γνήσιος Δίδυμος, δεν θα μπορούσε να λείπει το στοιχείο της επικοινωνίας από την ζωή μου και έτσι το ραδιόφωνο ήταν για μένα μια φυσική εξέλιξη. Στα 22 μου χρόνια, δεν μπορείς να πεις ότι έχω κάνει πολλά πράγματα στο χώρο του ραδιοφώνου, αλλά just watch me.

Λάτρης τους εθελοντισμού ,των ταξιδιών και φυσικά της καλής μουσικής από που και αν προέρχεται. Σκοπός και στόχος μου σε κάθε εκπομπή είναι να κάνω τα απογεύματα σας πιο χαμογελαστά. Κάθε μέρα μαζί 19:00 -21:00 μέσα από τον Λάμψη 92,9 σε μια πολυθεματική εκπομπή που έχετε ήδη αγαπήσει και σας ευχαριστώ γι αυτό.

top10 small

1
Γιάννα Τερζή
Όνειρό Μου
Download
2
Γιώργος Γιαννιάς
Πάνω Στα Σύρματα
Download
3
Νίκος Βέρτης
Φύγε
Download
4
KINGS & Χρήστος Μενιδιάτης
Σε Περίμενα
Download
5
Κώστας Δόξας
Σερί
Download
6
Πάνος Κιάμος
Χαρταετός
Download
7
Ηλίας Βρεττός
Φώναξέ Με
Download
8
Ηλίας Καμπακάκης
Υποτίθεται
Download
9
Portugal. The Man
Feel It Still
Download
10
Γιώργος Μαζωνάκης
Σώπα Κι Άκου
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

  • Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestSummerPhoto Ο αγαπημένος σου σταθμός σε συνεργασία με την Hellenic Seaways  σε ταξιδεύει με το υπερσύγχρονο και πολυτελέστατο #HIGHSPEED7, στο
  • 1