Η Πέγκυ Ζήνα μετουσιώνει σε εικόνα το ολοκαίνουριο τραγούδι της που έχει γίνει επιτυχία.

Θεωρείται δικαίως ως μία από τις σταθερότερες αξίες στην εγχώρια δισκογραφία και είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες γυναικείες φωνές στο χώρο.

«Ο Χρόνος» που έχει καταγράψει στη «γραμμή του πυρός», οι αμέτρητες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί και οι σπουδαίες συνεργασίες με σημαντικά ονόματα που έχει καταχωρήσει στο βιογραφικό της, «μιλούν» αντί εκείνης και φανερώνουν τη θέση της στη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Από την πλευρά της, η Πέγκυ Ζήνα προτιμά πάντοτε να τοποθετείται με διάμεσο της μουσική και να μην παρεκκλίνει της πορείας της, αφήνοντας το «χρόνο» να την κρίνει.

«Αν ο χρόνος μπορούσε…»

«Ο Χρόνος» είναι αυτός που οδηγεί την Πέγκυ Ζήνα στη νέα επιτυχία της που έχει προλάβει να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα. Μία μελωδική μπαλάντα που πλησιάζει το ένα εκατομμύριο προβολών στο YouTube και έχει κάνει είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Εάν «Ο Χρόνος» γύριζε πίσω, θα άλλαζαν πολλά. Όμως «Ο Χρόνος» κυλάει μόνο μπροστά και υπάρχει λόγος. Αφήνει πίσω τα συντρίμμια και τα λάθη. Το video clip του τραγουδιού που επιμελείται ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος «παίζει» με τα ρολόγια.

Η Πέγκυ Ζήνα επωμίζεται το πόστο της αφηγήτριας στην ιστορία των ζευγαριών που πρωταγωνιστούν και τα παρακολουθούμε σε διάφορες φάσεις των ζωών τους. Πώς επιδρά «Ο Χρόνος» ανάμεσά τους; Πώς ορίζει το μέλλον και την έκβαση των σχέσεών τους; Την απάντηση καλείται να δώσει η Πέγκυ Ζήνα με ένα άκρως συγκινητικό video clip.

«Ο Χρόνος» διαθέτει τη συνθετική σφραγίδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου τη στιχουργική υπογραφή της Βίκυς Γεροθόδωρου, δύο καταξιωμένων δημιουργών με τους οποίους η τραγουδίστρια διατηρεί μακρύ παρελθόν.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

 

Πηγή:hit-channel.com

top10 small

1
Νίκος Οικονομόπουλος
Για Κάποιο Λόγο
Download
2
Μέλισσες
Είμαι αλλού
Download
3
Κωνσταντίνος Αργυρός
Ψέματα
Download
4
Γιώργος Μαζωνάκης
Σώπα Kι Άκου
Download
5
Πέγκυ Ζήνα
Μη μ' ακουμπάς
Download
6
Παντελής Παντελίδης
Να ‘σαι Καλά
Download
7
Χρήστος Μενιδιάτης
Δε Μπορεί
Download
8
ZAYN ft. Sia
Dusk Till Dawn
Download
9
Πέτρος Ιακωβίδης
Αποτυπώματα
Download
10
Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δήμητρα Γαλάνη
Σε Ποιον Να Πω Το Σ' Αγαπώ
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

  • Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestSummerPhoto Ο αγαπημένος σου σταθμός σε συνεργασία με την Hellenic Seaways  σε ταξιδεύει με το υπερσύγχρονο και πολυτελέστατο #HIGHSPEED7, στο
  • 1