Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογείται σε συνέντευξη του στο περιοδικό People όλες τις δύσκολες στιγμές της καριέρας του.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά:

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εξομολογείται

“Είναι η μεγαλύτερη αποχή που είχα όσα χρόνια είμαι στο τραγούδι. Πάντα έλεγα μέσα μου ότι αυτό το πράγμα έτσι όπως ανεβαίνει και εξελίσσεται, νομοτελειακά θα εκτονωθεί και θα κάνει μια παύση κάποια στιγμή. Έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα για να πάρω μια τέτοια απόφαση. Δεν έγινε ακαριαία. Υπήρξε ένα διάστημα αποστασιοποίησης, που δεν ήρθε από τη μία μέρα στην άλλη. Αποστασιοποιήθηκα τη στιγμή που θεώρησα ότι ο κόσμος θα περιμένει κάτι διαφορετικό την επόμενη φορά, οπότε αυτό το διαφορετικό πρέπει να το σκεφτείς, να το βρεις, πρέπει να ξαναπρογραμματίσεις τον εαυτό σου, να τον καθαρίσεις και να ξεκινήσεις από την αρχή. Είναι το πρώτο μεγάλο restart που έκανα.

Η πορεία μου ήταν πάντα ένας αγώνας και μια προσπάθεια να φτάσω το ακόμα καλύτερο. Είναι αυτή η δίψα, η επιθυμία να ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε φορά – και να το εισπράττεις αυτό από τον κόσμο. Είναι αφροδισιακό το να είσαι στην πρώτη γραμμή, να την κυνηγάς κι, αν μείνεις λίγο πίσω, να την ξαναφτάνεις. Όσο ματαιόδοξο και να ακούγεται είναι πολύ ελκυστικό. Έφτασε λοιπόν η στιγμή που ένιωσα πως όλο αυτό ήθελε μια παύση, μια αποστασιοποίηση. Και σίγουρα τα τελευταία χρόνια, λες και όλα συνωμοτούν, δεν ήταν καθόλου αγγελικά για μένα. Δεν ήταν εύκολα, όπως και για κανέναν μας. Η δουλειά μας ξεκινά και τελειώνει μέσα στην κοινωνία και στους ανθρώπους, δεν είμαστε ξεκομμένοι και ξέρω απόλυτα τι γίνεται γύρω μου. Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα –και συνεχίζουν να είναι για πολλούς– και έτσι ήταν και για μένα. Ίσως ήταν η πρώτη φορά που η μουσική δεν είχε τον πρώτο λόγο στην καθημερινότητά μου. Ήταν η ξεκούραση μου σε στιγμές που αποζητούσα την αποφόρτιση στο σπίτι, στο πιάνο μου. Μου έδωσε μια διαφορετική ξεκούραση η μουσική. Έπαψε να είναι δουλειά και έγινε παρέα ανακούφισης.”

top10 small

1
Γιώργος Μαζωνάκης
Σώπα Kι Άκου
Download
2
Γιώργος Γιαννιάς
Πάνω Στα Σύρματα
Download
3
Τάμτα
Πες Μου Αν Τολμάς
Download
4
MEΛISSES
Είμαι Αλλού
Download
5
Ηλίας Βρεττός
Φώναξέ Με
Download
6
Αντώνης Ρέμος
Ο Καθένας Μονάχος Του
Download
7
Έλενα Παπαρίζου ft. Αναστάσιος Ράμμος
Αν Με Δεις Να Κλαίω
Download
8
Camila Cabello ft. Young Thug
Havana
Download
9
Πέγκυ Ζήνα
Μη μ' ακουμπάς
Download
10
Σάκης Ρουβάς
Εγώ στα έλεγα
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

  • Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    Διαγωνισμός Best Summer Photo!

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestSummerPhoto Ο αγαπημένος σου σταθμός σε συνεργασία με την Hellenic Seaways  σε ταξιδεύει με το υπερσύγχρονο και πολυτελέστατο #HIGHSPEED7, στο
  • 1