ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto ❄️
Ένα χειμωνιάτικο διήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε περιμένει, με διαμονή στο Delina Mountain Resort in Anogia Crete Greece .Mπες τώρα στην σελίδα μας στο facebook και κάνε like στη φωτογραφία του διαγωνισμού & στείλε μας inbox την αγαπημένη σου χειμωνιάτικη φωτογραφία. Εμείς θα την ανεβάσουμε στην σελίδα και η φωτογραφία που θα πάρει τα περισσότερα like κερδίζει!

Συμμετοχές έως την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 19:00 ✌️
Ανακοίνωση του νικητή την Παρασκευή 1 Μαρτίου από την σελίδα μας αλλά και στην εκπομπή της Μαρίας Νανοπούλου, #nanomesimero, στις 14:00.
Καλή επιτυχία σε όλους !!!
---------------------------
Το ορεινό θέρετρο Ντελίνα βρίσκεται περίπου 1χμ. έξω από το χωριό Ανώγεια Ρεθύμνου στο δρόμο για τη Νίδα και σε υψόμετρο περίπου 910 μ. Το συγκρότημα Ντελίνα εκτείνεται σε ένα χώρο 28 στρεμμάτων και συνδυάζει τις άψογες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με την αυθεντικότητα της κρητικής παράδοσης και την άγρια φυσική ομορφιά του νησιού.
Αποτελείται από 13 καλαίσθητα διαμερίσματα με άνετους χώρους κομψά διακοσμημένους που προσφέρουν στον επισκέπτη μία ποιοτική διαμονή.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
● Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με μια και μόνο φωτογραφία η οποία θα πρέπει να έχει θέμα κάτι με τον χειμώνα.Άσχετες με το θέμα φωτογραφίες δεν θα συμμετέχουν
● H ημερομηνία της διαμονής είναι βάσει διαθεσιμότητας σε συνεννόηση με το κατάλυμα.Συγκεκριμένα: 1 δίκλινo δωμάτιo, για 1 διανυκτέρευση με πρωινό.
Ο νικήτης του διαγωνισμού σας  μπορει να εξαργυρώσει το δώρο του όποτε επιθυμει και για διάρκεια ενός έτους,
κατόπιν επικοινωνίας με το Delina για την διαθεσιμότητα και με εξαίρεση τις παρακάτω χρονικές περιόδους:

01 Μαρτίου 2019 εώς 11 Μαρτίου 2019
22 Απριλίου 2019 εώς 29 Απρίλιου 2019
10 Αυγούστου 2019 εώς 17 Αυγούστου 2019
22 Δεκεμβρίου 2019 εώς 8 Ιανουαρίου 2020
Εξαιρούνται επίσης και όλα τα Σάββατα.
● Η φωτογραφία πρέπει να είναι δική σας ή αν είναι άλλου θα πρέπει να έχετε την έγκριση του για την συμμετοχή
● Σε περίπτωση hacked likes η φωτογραφία θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση
● Μπορείτε να κάνετε tag το προφίλ σας ή και φίλων σας, αρκεί να είναι σύμφωνοι
● Προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
● Απαγορεύεται να προσπαθήσετε να πάρετε παραπάνω likes δημιουργώντας δικό σας «διαγωνισμό» π.χ κάντε Like στην φώτο και ένας τυχερός θα μπει στην κλήρωση για να κερδίσει...
● Οι διαγωνιζόμενοι που θα γράφουν σε σχόλιο το Link της δικής τους φωτογραφίας, σε φώτο άλλου διαγωνιζόμενου, στην προσπάθεια τους για παραπάνω likes, θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό

Σε περίπτωση που εικονίζεται ανήλικος-οι στη φωτογραφία,θα πρέπει να είναι σύμφωνοι οι γονείς-κηδεμόνες αυτού-ων.

Οι όροι των Διαγωνισμών δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από τον διοργανωτή. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα του.
Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την αποδοχή και προσχώρηση στο σύνολο των όρων του διαγωνισμού.
Στην περίπτωση που η ομαλή διεξαγωγή του Διαγωνισμού διαταραχθεί από οποιονδήποτε παράγοντα (π.χ. τεχνικό πρόβλημα, ιός, απάτη) ο up 92,9 διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του, να αναστείλει, ακυρώσει ή συνεχίσει το διαγωνισμό.
► Καλή επιτυχία σε όλους!!!