Οι Rakibusters είναι εδώ και έρχονται για να σώσουν τον κόσμο !!!

Η μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Ελλάδα Καλοκαίρι Στο Νότο, με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη & την Γωγώ Βερίγου παρουσιάζουν σε όλους τους Platsouristas την πραγματική θεραπεία που έρχεται από την ΚΡΗΤΗ !! 

Οι Rakibusters είναι εδώ και έρχονται για να σώσουν τον κόσμο !!!

Καλό Καλοκαίρι με υγεία και αισιοδοξία σε όλους !! 

Την εκπομπή ακούτε καθημερινά (12.00 - 14.00) για 17η χρονιά ζωντανά στους Madness 95 (Λασίθι), up 92,9 (Ηράκλειο), ΗΧΟΣ FM 94.2 Ρέθυμνο & Magic fm 98.2 Chania Crete !!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Mobi Store

Mobi Store logo

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ "Η Παραλία Της Ημέρας": Fresh Snack

LOGO FreshSnack

logo BigTasteslogan

Stay Tuned ListenUp

#RakiBusters #OurHeroes #KSN2020 #BeAPlatsourista #Yolo

Η μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Ελλάδα ξεκινάει Δευτέρα 8 Ιουνίου!

Οι Platsouristaaas έρχονται Δευτέρα 8 Ιουνίου!

Καλοκαίρι Στο Νότο καθημερινά 12:00 – 14:00

Η μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Ελλάδα με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη & την Γωγώ Βερίγου επιστρέφει, για 17η χρονιά ζωντανά στους Madness 95 (Λασίθι), Up 92,9 (Ηράκλειο), ΗΧΟΣ FM 94.2 Ρέθυμνο & Magic fm 98.2 Chania Crete !! Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις αναπάντεχες εξελίξεις !! Ε Τ Ο Ι Μ Ο Ι ;;;  #KSN2020 #Loading #PLATSOURISTAS_ON_THE_WAY

Η μοναδική Παγκρήτια εκπομπή Βραβευμένη Πανελληνίως από την Regional Media Awards με GOLD βραβεία στις κατηγορίες, Best Greek Broadcast 2017 & 2018, Official Greek YouTube Rewind List 2017, Best Product Launch 2018 & 2019, Best Radio Production 2019, Best Event 2019 (Dj Battle of The Year στο Starbeach Chersonissos)! 

ksn vravia

Powerd By: XperienceMore

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: Mobi Store

Mobi Store logo

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ "Η Παραλία Της Ημέρας": Fresh Snack

LOGO FreshSnack

logo BigTasteslogan

 

Stay Tuned ListenUp

 

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  Ακούω up 92,9 στο σπίτι!

grintakis contest

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ  Ακούω up 92,9 στο σπίτι!

Διοργανωτής: up 92,9

Μία ψησταριά και μια σακούλα κάρβουνα για έναν τυχερό & μια σακούλα κάρβουνα για 3 τυχερούς από το κατάστημα ΚΑΡΒΟΥΝΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΓΡΙΝΤΑΚΗΣ!

Κάνε like στην φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram ή στο Facebook και στείλε μας inbox ή στο Viber 6931 929 929, φωτογραφία ή βίντεο από την συσκευή στο σπίτι σου συντονισμένο στην συχνότητα του up 92,9 και μπες στην κλήρωση!

Όροι διαγωνισμού:

 • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους & μπορούν να παραλάβουν το δώρο τους από το κατάστημα στην Παπαναστασίου 111 το Μεγάλο Σάββατο (10.00-14.00).
 • O κάθε ακροατής έχει το δικαίωμα συμμετοχής μια φορά, με μια φωτογραφία ή βίντεο έως 30 δευτερόλεπτα.
 • Προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.
 • Η φωτογραφία ή το βίντεο (να βλέπουμε ότι είναι από το σπίτι σας) θα πρέπει να σταλεί με μήνυμα inbox, στην σελίδα του up 92,9 στο Facebook ή στο instagram, ή στο Viber 6931 929 929. Ο up 92,9 έχει το δικαίωμα να κοινοποιήσει τις φωτογραφίες ή βίντεο των συμμετεχόντων του διαγωνισμού στα social του και να κάνει ταγκ τον αποστολέα. Στο απαντητικό μήνυμα που θα λάβετε και εφόσον στείλετε πίσω θετική απάντηση αυτομάτως συμφωνείτε με το GDPR-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.
 • Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κάνουν όλα τα βήματα που ζητάμε στο post.
 • Από τον διαγωνισμό εξαιρείται το προσωπικό του up 92,9, της εταιρίας ΚΑΡΒΟΥΝΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΓΡΙΝΤΑΚΗΣ και των θυγατρικών τους, καθώς και οι συγγενείς αυτών, μέχρι δευτέρου βαθμού.
 • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου 2020 στις 15.00 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
 • Τα ονόματα των νικητών θα κοινοποιηθούν σε post στα social του up 92,9 και οι νικητές θα ενημερωθούν με απαντητικό μήνυμα.
 • 4 νικητές. Ο πρώτος νηκιτής κερδίζει μία ψησταριά και μια σακούλα κάρβουνα 10 κιλών & οι επόμενοι 3 από μια σακούλα κάρβουνα 10 κιλών.
 • Η παραλαβή των δώρων θα γίνει κατόπιν επίδειξης της ταυτότητας, από το κατάστημα ΚΑΡΒΟΥΝΑ-ΥΓΡΑΕΡΙΑ ΓΡΙΝΤΑΚΗΣ στην Παπαναστασίου 111 το Μεγάλο Σάββατο (10.00-14.00).

Οι όροι των Διαγωνισμών δύναται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από τον διοργανωτή. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από το χρόνο δημοσίευσής της στην ιστοσελίδα του.

Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την αποδοχή και προσχώρηση στο σύνολο των όρων του διαγωνισμού.

Στην περίπτωση που η ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού διαταραχθεί από οποιονδήποτε παράγοντα (π.χ. τεχνικό πρόβλημα, ιός, απάτη) ο διοργανοτής διατηρεί το δικαίωμα, κατά την απόλυτη κρίση του, να αναστείλει, ακυρώσει ή συνεχίσει το διαγωνισμό.

Μια έξυπνη ιδέα από την Di Babbo Climatecnica

Safety KIT από την DI BABBO Climatecnica!

Το άκρως επικαιροποιημένο και ιδιαιτέρως χρηστικό συνοδευτικό, περιλαμβάνει μάσκα και μπουκαλάκι με αντισηπτικό

Οι δύσκολες εποχές, θέλουν και έξυπνες ιδέες και μια απ’ αυτές είναι το ανερχόμενο trend στα εταιρικά δώρα, από την εταιρεία κλιματισμού Di Babbo Climatecnica που με το Stay Cool Stop Convid-19... κλέβει τις εντυπώσεις!

Το άκρως επικαιροποιημένο και ιδιαιτέρως χρηστικό συνοδευτικό, περιλαμβάνει μάσκα και μπουκαλάκι με αντισηπτικό και το δίνει ήδη η εταιρεία κλιματισμού στους πελάτες της, ως δώρο με κάθε νέο προϊόν που αγοράζουν. Κι όπως είναι φυσικό, αποσπά μόνο θετικά σχόλια!

20200523 131532 HDR

Έτσι λοιπόν πήραμε κι εμείς το δώρο μας! Ευχαριστούμε την Di Babbo Climatecnica και τον Αντώνη Di Babbo προσωπικά!

 

Σούπερ ήρωες μας προτρέπουν να «μείνουμε σπίτι»

ksn1

Σούπερ ήρωες με προστατευτικές μάσκες προσπαθώντας να σώσουν τον κόσμο, και στο κρεβάτι της ειρήνης όπως ο John Lennon και η Yoko Ono στέλνοντας το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» (…για να μπορούμε αργότερα να κάνουμε βουτιές), οι παραγωγοί του «Καλοκαίρι Στο Νότο» Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου συνεχίζουν δυναμικά, από το σπίτι πλέον, τις προετοιμασίες για την μεγαλύτερη ραδιοφωνική παραγωγή στην Ελλάδα!

Ραδιοφωνικοί σταθμοί, ανταποκριτές σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, συνεργάτες αλλά και η βραβευμένη δημιουργική ομάδα της εκπομπής ετοιμάζονται για μια διαφορετική σεζόν με στοίχημα να γεμίσουν με αισιοδοξία και θετική ενέργεια τα μεσημέρια μας ! 

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα για 17η συνεχόμενη χρονιά την Δευτέρα 1 Ιουνίου, ζωντανά σε όλη την Κρήτη και την Ελληνική ομογένεια, ενώ ήδη όπως όλα δείχνουν έχει «κλειδώσει» και μεγάλο ποσοστό της ροής της με προγραμματισμένες ζωντανές συνδέσεις, συνεντεύξεις, γεύσεις και προορισμούς που υπόσχονται να μας αποσυντονίσουν για λίγο από την έντονη επικαιρότητα ! Το ενδιαφέρον στρέφεται και στο φετινό PromoVideo της εκπομπής, μετά την αναπάντεχη επιτυχία των τελευταίων ετών, την είσοδο στην λίστα Youtube Rewind Greece και τα εκατομμύρια views που έφεραν ιστορίες όπως το «Cretan Casa De Papel», «Just Μπύρες», «Cretan Survivor» και «Let’s Do it Χαρίλαε» στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης και έκαναν τους «Platsouristas», το φανατικό κοινό της εκπομπής, να ανυπομονεί για την συνέχεια ! Όπως όλα δείχνουν η φετινή χρονιά θα αποτελέσει πρόκληση αφού το βίντεο θα πρέπει να γυριστεί σε κλειστό χώρο ή θα πρέπει να αρθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας ώστε να ξεκινήσουν μέσα σε ελάχιστες ημέρες τα γυρίσματα, για τα οποία συνήθως υπάρχει κινητοποίηση από δεκάδες φορείς και εθελοντές πολλούς μήνες πριν, προκειμένου να πραγματοποιηθούν!

Θα τα καταφέρουν άραγε; Μέχρι τότε «Μένουμε Σπίτι» και με αφορμή την νέα σεζόν του «Casa De Papel – Η τέλεια ληστεία» θυμόμαστε ξανά τις περιπέτειες της επικής θείας Μαρίκας στην Κρήτη με την «Τέλεια Νοθεία» ανυπομονώντας για τη συνέχεια.

"Καλοκαίρι Στο Νότο" για 17η συνεχόμενη χρονιά (1/6/20-31/8/20 | 12.00-14.00), για το Ηράκλειο από την συχνότητα του up 92,9!

top10 small

1
MELISSES
Mισή Καρδιά
Download
2
Γιώργος Σαμπάνης
Άγρια Θάλασσα
Download
3
Πέτρος Ιακωβίδης
Σ' Αγαπάω Σου Φώναξα
Download
4
Κωνσταντίνος Αργυρός
Αθήνα Μου
Download
5
The Weeknd
Blinding Lights
Download
6
Πάνος Κιάμος
Δύο Μέτρα Ουρανός
Download
7
Mad Clip & Josephine
Φήμη
Download
8
Γιώργος Μαζωνάκης
Ώρες Μικρές
Download
9
Josephine
Εγώ
Download
10
Stavento feat. Θέμης Αδαμαντίδης
Να Διαδοθεί
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11