Ιδιαίτερα ανατρεπτική και συνάμα συγκινητική ήταν η κίνηση του Μπάμπη Στόκα στο 8ο Live του X Factor.

stokas

Ιδιαίτερα ανατρεπτικό και συγκλονιστικό ήταν το συγκεκριμένο Live του X Factor. Συνολικά αποχώρησαν δυο παιδιά, με τον Κωνσταντίνο Νότα από την ομάδα της Tamta να αποχωρεί πρώτος.

Η δεύτερη αποχώρηση κρίθηκε μεταξύ του Βασίλη Πορφυράκη από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη και των Coda Project από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ψήφισαν να αποχωρήσουν οι Coda Project ενώ η Tamta ψήφισε να αποχωρήσει ο Βασίλης Πορφυράκης.

Η ψήφος όμως του Μπάμπη Στόκα ήταν αυτή που δεν περιμέναμε με τίποτα.

Ο ίδιος πριν ψηφίσει δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Σε μια πρόβα που είχαμε με τα παιδιά με ρώτησε η Γιώτα γιατί πήγα στο X Factor. Και της είπα γιατί πιστεύω στα θαύματα. Ήρθα λοιπόν εγώ εδώ γιατί πιστεύω στα θαύματα Σάκη. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στα θαύματα, πιστεύω σε αυτά που δεν πιστεύουν οι περισσότεροι. Είμαι βλαμμένος, με την καλή έννοια. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, για αυτό που κάνανε εδώ μέσα, που το καναν με την καρδιά τους. Πιστεύω οτι δεν έχουν ανάγκη να συνεχίσουν για μένα. Ό,τι έχουνε κάνει, το έχουνε κάνει. Δεν θέλω να δω μια άλλη ψηφοφορία, να τους ξαναδώ πάλι τελευταίους χωρίς να το αξίζουν αυτό. Γιατί για μένα δεν το αξίζουν. Δεν θέλω να θίξω κανένα άλλο παιδί, είναι κάτι που μιλάω για τον εαυτό μου, για την γνωριμία που κάναμε, για αυτά που είπαμε.

Είχα μια κουβέντα λοιπόν πριν από λίγο με τον φίλο μου εδώ (σ.σ. Βασίλης Πορφυράκης) και του είπα οτι είδα στα 2 τελευταία Live να χάνεις την ειλικρίνεια σου και αυτό για μένα ήταν το όπλο σου. Είσαι ένα λαϊκό παιδί, αγωνιστής, λαϊκός τραγουδιστής. Στον λαϊκό τραγουδιστή αυτό που είναι το πιο σπουδαίο είναι η ειλικρίνεια του. Και τον είδα να τραγουδάει αυτό το τραγούδι που ήταν παρεμπιπτόντως και από τα αγαπημένα μου τραγούδια(σ.σ. Θα με θυμηθείς – Γιάννης Πάριος). Το τραγούδησε με φοβερή ειλικρίνεια, αυτό που του ζήτησα δηλαδή με αγάπη εγώ από πίσω. Γι’ αυτό λοιπόν εγώ θα ψηφίσω να μείνει ο κύριος Πορφυράκης και να φύγουν τα δικά μου παιδιά. Θα ήθελα να δω αν ο κύριος Πορφυράκης θα συνεχίσει να έχει ειλικρίνεια προσωπικά. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ.”

Έτσι οι Coda Project αποχώρησαν από το παιχνίδι.

 

 

top10 small

1
TONES AND I
DANCE MONKEY
Download
2
Γιώργος Μαζωνάκης
Διανυκτερεύω
Download
3
Νίκος Οικονομόπουλος
Καθημερινά
Download
4
Γιώργος Σαμπάνης
Άλλαξε Τα Όλα
Download
5
Nikos Vertis & Amir
Si on n'aime qu'une fois / Η Λέξη Σ’ Αγαπώ
Download
6
Νατάσα Θεοδωρίδου
Χαρτοπόλεμος
Download
7
Melisses
Μισή Καρδιά
Download
8
Καίτη Γαρμπή
Κορμιά Χαμένα
Download
9
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ft. One
Billy Bam Bam
Download
10
Έλενα Παπαρίζου & Σάκης Ρουβάς
Έτσι Είναι Η Φάση
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto 2020

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto 2020

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto 2020 Μια μοναδική χειμωνιάτικη διανυκτέρευση για 2 άτομα στην Master Suite, με πρωινό και ελεύθερη χρήση της Σαουνάς και του Χαμάμ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7