Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στον Θέμη Γεωργαντά, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Ο κορυφαίος Έλληνας star αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον Μπάμπη Στόκα στη σκηνή του «Estate Night Club», όπου οι εμφανίσεις τους ξεκινούν στις 8 Δεκεμβρίου, στα επόμενα μουσικά σχέδιά του και στο πολυσυζητημένο θέμα της ενασχόλησης με την πολιτική.

Πώς «γεννήθηκε» η ιδέα της συνεργασίας με τον Μπάμπη Στόκα;

«Ήταν ιδέα του Γιάννη Τσακουμάκου, του επιχειρηματία, να σου πω την αλήθεια.. Με τον Μπάμπη γνωριστήκαμε στο “X Factor”. Τον γνώρισα από κοντά, δεν τον ήξερα, δεν είχαμε κάνε ποτέ παρέα, ενώ τον θαύμαζα πάντα το ’91 που ξεκίνησα εγώ και τον άκουγα με τους Πυξ Λαξ, όπως όλοι μας. Είδα έναν άνθρωπο πάρα πολύ γλυκό, με πολύ βάθος, πολύ ευγενικό. Δηλαδή εκτός από τον καλλιτέχνη, άρχισα να θαυμάζω και τον άνθρωπο. Μου έδωσε ένα υπέροχο βιβλίο να διαβάσω…»

Αναφορικά με τον επόμενο δίσκο του, ο Σάκης Ρουβάς μας ενημερώνει:

«Θέλω να σου είμαι ειλικρινής, το άλμπουμ είναι έτοιμο. Απλά βελτιώνουμε συνολικά το στήσιμο, την παραγωγή, ψάχνουμε λεπτομέρειες.»

Τι απαντά στις συνεχείς φήμες που ισχυρίζονται ότι θα κατέβει στον πολιτικό στίβο;

«Όλοι μας οφείλουμε να κάνουμε πολιτική. Και από τη στιγμή που είμαστε πολίτες ενός κράτους, μίας χώρας και θέλουμε να είμαστε ενεργοί και θέλουμε να διαμορφώνουμε αυτό το κράτος, που είναι ένας ζωντανός οργανισμός, οφείλουμε να συμμετέχουμε στα κοινά», τόνισε.

Θα τον ενδιέφερε να το δει λίγο πιο ολοκληρωμένα στο μέλλον;

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι τόσο γεμάτος με αυτά που ασχολούμαι ήδη και προσπαθώ να προσφέρω από εκεί που βρίσκομαι και εγώ. Αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να μη λέω ποτέ “αποκλείεται”», διευκρίνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Πηγή:hit-channel.com

 

top10 small

1
TONES AND I
DANCE MONKEY
Download
2
Γιώργος Μαζωνάκης
Διανυκτερεύω
Download
3
Νίκος Οικονομόπουλος
Καθημερινά
Download
4
Γιώργος Σαμπάνης
Άλλαξε Τα Όλα
Download
5
Νατάσα Θεοδωρίδου
Χαρτοπόλεμος
Download
6
Καίτη Γαρμπή
Κορμιά Χαμένα
Download
7
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ft. One
Billy Bam Bam
Download
8
MELISSES
Μισή Καρδιά
Download
9
Κωνσταντίνος Αργυρός
Τα Μάτια Σου Ερωτεύτηκα
Download
10
Έλενα Παπαρίζου & Σάκης Ρουβάς
Έτσι Είναι Η Φάση
Download

Πάρε Μέρος Τώρα!!

 • ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto 2020

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto 2020

  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ #BestWinterPhoto 2020 Μια μοναδική χειμωνιάτικη διανυκτέρευση για 2 άτομα στην Master Suite, με πρωινό και ελεύθερη χρήση της Σαουνάς και του Χαμάμ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7